Presiuni incredibile asupra președintelui CJ Dâmbovița, descrise de senatorul Adrian Țuțuianu: Rovana, Codrin și alții!

Senatorul Adrian Țuțuianu dezvăluie presiunile incredibile pe care Rovana Plumb, Codrin Ștefănescu și alții le exercită asupra președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, pentru ca acesta să demisioneze din funcție. Relatarea amănunțită a acestor presiuni descrie un miros urât al aerului care se respiră acum în PSD Dâmbovița, fără nici cea mai mică legătură cu abureala de chemare la unitate enunțată de Rovana Plumb acum o lună.

Adrian Țuțuianu:

Săptămâna trecută, într-o zi de joi, cred, Daniel Comănescu a fost chemat la București de Codrin Ștefănescu și Rovana Plumb. Mai întâi, i s-a spus că e băiat frumos și deștept și că i s-ar potrivi un post de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, urmând să-l înlocuiască pe Alexandru Țachianu, tot dâmbovițean.

După ce a refuzat să demisioneze din funcția de președinte CJD, a devenit brusc urât, incompetent și incapabil să conducă acest județ. A devenit „persona non grata”, a fost amenințat nu cu excluderea din partid, ci cu dosare penale și inclusiv cu faptul că nu-și va mai găsi un loc de muncă în județul Dâmbovița.

A doua zi, la BPJ, timp de o oră, în celebra sală de protocol de la partid, Daniel Comănescu a fost supus unor presiuni de neimaginat din partea acelorași persoane – au mai fost și alții de față, unii care nu au nicio legătură cu PSD Dâmbovița – și amenințat și constrâns să-și dea demisia.

Spre cinstea lui, Daniel a rezistat acestor presiuni, ceea ce arată că este un om de caracter și nu pentru că se leagă de funcție, ci pentru că înțelege să nu fie unealta unora care vor cu orice preț să preia această Organizație.

Senatorul a completat informațiile cu una nouă: astăzi, 3 lideri ai PSD Dâmbovița (primari sau membri BPJ) l-au chemat pe Daniel Comănescu și l-au presat să-și dea demisia. Nu a vrut să le spună numele, dar le-a transmis un mesaj:

Le spun că atitudinea lor este inacceptabilă și că nu mă așteptam din partea lor la așa ceva. Sunt oameni pe care i-am susținut, i-am promovat, i-am ajutat. Sunt oameni pe picioarele lor și asta e cel mai grav: că fac compromisuri pe termen scurt, în loc să gândească atitudinea lor politică pe termen lung. Este o zi tristă pentru mine să constat că oameni pe care i-am considerat foarte apropiați și permit asemenea gesturi.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.