Prezență supriză la conferința PNL Dâmbovița: Cosmin Bozieru (PRO ROMÂNIA), lângă viitorii colegi de partid?!

Apariție neașteptată la conferința PNL Dâmbovița de astăzi, 25 mai. Alături de președintele Virgil Guran, secretarul general Aurelian Cotinescu și consilierul local Dan Alexandru Tică (cel mai probabil, viitorul candidat la Primăria Târgoviște), a fost prezent și Cosmin Bozieru, consilier municipal (PRO ROMÂNIA). El a explicat că a venit în calitate de susținător al proiectului inițiat de colegul său din CLM, Dan Tică, privind acordarea de vouchere pentru sport, în valoare de 200 lei/lună pentru copiii din Târgoviște (vezi aici).

Sunt aici în calitate de consilier local și sprijin proiectul dlui Dan Tică. După cum știți, de-a lungul timpului, în Consiliul Local, PRO ROMÂNIA și PNL au avut o alianță; sunt singurele partide de opoziție reală, pentru că cei de la USR spun ceva pe facebook, iar în Consiliul Local votează cu PSD. Am mai avut proiecte pe care le-am susținut, în comun.

Explicația e doar o pregătire a trecerii lui Bozieru, oficial, în PNL, probabil în anul electoral 2024. Cu un PRO România în dezintegrare după numirea lui Adrian Țuțuianu la Secretariatul General al Guvernului, membrii partidului s-au răspândit și se vor regăsi fie în PSD, fie în PNL sau AUR (mai puțin USR). Viitorul politic al lui Bozieru e (aproape) evident, chiar din cuvintele sale: Mă puneți într-o poziție inedită să fiu la acest pupitru, dar mie îmi place, să știți; poate mă obișnuiesc și eu, și dumneavoastră.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.