Prima declarație a lui Adrian Țuțuianu după demisia președintelui CJ Dâmbovița!

tutuianu-oprea

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, și-a dat demisia din funcție în această seară, după ce colegii de partid au decis să-i retragă sprijinul politic (detalii aici). După ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, președintele organizației, Adrian Țuțuianu, a susținut o conferință de presă, alături fiindu-i și Alexadru Oprea, care rămâne în partid și rămâne consilier județean.

Primele declarații ale lui Adrian Țuțuianu:

Vreau să-i mulțumesc dlui Oprea, o fac cu toată seriozitatea, pentru faptul că a înțeles că sunt lucruri care trebuie clarificate și pentru că a înțeles să nu pună într-o situație dificilă nici Biroul Permanent Județean, nici Comitetul Executiv Județean. De asemenea, trebuie să-i mulțumesc pentru faptul că rămâne consilier județean, rămâe membru al Partidului Social Democrat și sper eu să găsim amândoi resorturile necesare pentru a continua o colaborare care a avut momente foarte bune.

 Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. mda, o știm de la Conu Iancu: „Pupat toți piața endependenți”
    și acum, după „logodnă”, nu uitați de „Dâmbovița 2025”, sau de COST, ori măcar de cele 46 de școli cu closetul în fundul curții (iaca 46 de panglici de tăiat!)

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.