Președintele CJ Dâmbovița și-a dat demisia! Vicepreședintele Manole – suspendat 1 an pe linie politică!

alexandru oprea

Comitetul executiv județean al PSD Dâmbovița convocat în această seară la Târgoviște a tranșat definitiv conflictul dintre conducerea partidului și echipa de conducere (președinte Alexandru Oprea și vicepreședinte Alin Manole) de la Consiliul Județean. Situația ajunsese în punctul în care era necesară o măsură decisivă.

Înaintea Comitetului Executiv, a avut loc o ședință a Biroului Permanent Județean. După 3 ore de discuții, după prezentarea tuturor acuzațiilor cu privire la neajunsurile activității de președinte al Consiliului Județean, după apărarea acestuia și după multe alte intervenții, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea și-a dat demisia din funcție, urmare a retragerii sprijinului politic.

Și vicepreședintele CJD, Alin Manole, a fost sancționat pe linie politică. El va fi suspendat pentru o perioadă de 1 an de zile din funcția de vicepreședinte al PSD Dâmbovița, începând cu data de 3 februarie 2018, iar activitatea sa ca vicepreședinte CJD va fi reanalizată în luna iunie. Sancțiunea propusă în cazul lui Manole a fost înaintată de Biroul Permanent Județean, adoptată prin vot secret, de majoritatea membrilor și aprobată prin hotărârea Comitetului Executiv Județean în aceleași condiții (74 voturi pentru, 54 împotrivă, 6 nule).

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.