Primăria Târgoviște: 4 vești foarte bune de la Compania Națională de Investiții!

cristian stan (2)

Ieri, la sediul Companiei Naționale de Investiții a avut loc o întâlnire de lucru inițiată de senatorul Adrian Țuțuianu, întâlnire dedicată proiectelor pe care județul Dâmbovița (primării, Consiliu Județean, Arhiepiscopie, Spital, Universitate) le are la finanțare.

Pentru Primăria Târgoviște, întâlnirea a însemnat 4 vești foarte bune, pe care le-a prezentat primarul Cristian Stan astăzi, într-o conferință de presă:

  1. S-a aprobat finanțarea unui proiect pe situații de urgență care vizează consolidarea malului râului Ialomița de la podului de la Teiș până la Complexul de Natație. Este un obiectiv de mai mulți ani al municipalității, care ajunge, în sfârșit, să primească banii necesari. Valoarea finanțării: 11 milioane lei.
  2. Tot prin CNI, municipiul Târgoviște va realiza o sală de sport în zona Campusului universitar, pe un teren care, acum, se află în folosința Universității „Valahia”, dar va fi preluat de Primărie.
  3. Primăria Târgoviște va reabilita sala de lupte de pe str. dr. Marinoiu! Sala fi preluată în proprietatea Primăriei (terenul este, deja, al municipalității) de la Ministerul Tineretului și Sportului și va demara investiția prin CNI.
  4. Vestea cea mai bună: pe 23 martie Primăria Târgoviște va depune documentația în vederea lansării licitației de execuție pentru reabilitarea și modernizarea Cinematografului „Independența”. Asta înseamnă că lucrările propriu-zise la cinematograf încep anul acesta. Proiectul are o valoare de aprox. 9 milioane lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.