Primarul interimar al municipiului Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, a răspuns provocării ICE BUCKET CHALLENGE!

ciprian prisacaru

Provocat de Gabriel Boriga să se alăture campaniei de donații ALS Ice Bucket Challnege, primarul interimar al municipiului Târgoviște n-a stat mult pe gânduri și a trecut la fapte: o găleată de apă rece ca gheața turnată în cap, o donație în contul ALS Therapy Development Institute din Boston și provocarea transmisă mai departe dublei campioane de gimnastică – Corina Ungureanu, vicepreședintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Ioan Marinescu și consilierului local municipal – Tudorică Răducanu.

Am acceptat fara sa stau prea mult pe ganduri provocarea de a participa la Ice Bucket Challenge, lansata de Gabi BorigaProvoc, la randul meu, trei prieteni: dubla campioana mondiala la gimnastica Corina Ungureanu Gym Page, vicepresedintele Consiliului Judetean Dambovita Ioan Marinescu si pe colegul meu, consilierul local municipal Raducanu Tudorica.

Sunt bucuros ca ma aflu printre cei care au donat o suma de bani in contul ALS Therapy Development Institute din Boston, pentru a veni in sprijinul bolnavilor de Scleroza Amitrofica Laterala de pe intreg mapamondul. Astfel de initiative trebuie incurajate, iar in momentele grele sa nu uitam ca, mai presus de toate, suntem OAMENI! NUMAI IMPREUNA PUTEM FACE O LUME MAI BUNA!!

VEZI VIDEO CU CIPRIAN PRISĂCARU

Campania a luat având cu doar o lună și jumătate în urmă, în Statele Unite, și își propune să strângă fonduri pentru bolnavii de scleroză laterală amiotrofică. Boala nu cunoaște o soluție de vindecare la acest moment și e nevoie de fonduri consistente pentru cercetări și descoperirea unui tratament. Afecțiunea este una din cele mai cumplite, un adevărat dezastru biologic, conducând la pierderea progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului și măduvei spinării, adică neuronii motorii care comandă mușchii ce fac posibilă mișcarea. Cei mai mulți bolnavi se sting după o perioadă de 2-4 ani, în majoritatea cauzelor ajungând în imposibilitatea de a mai putea respira.

Oricine poate dona bani pentru a ajuta la găsirea unui leac. Nu trebuie decât să intrați pe site-ul oficial al asociației. Vă inregistrați cu numele dumneavoastră, selectați țara de unde sunteți, spuneți adresa și alegeți suma pe care vreți să o donați.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.