Primarul municipiului Târgoviște, despre derapajul lui Orban: Asta e cea mai urâtă consecință!

cristian stan

Primarul municipiului Târgoviște, social-democratul Cristian Stan, reacționează la declarația liberalului Ludovic Orban potrivit căreia ar vrea să vadă „fiecare lider județean cum dă cu parul în președintele Consiliului Județean PSD, în primarul PSD, în prfectul PSD, în toți șefii de deconcentrate”.

Stan consideră incalificabil derapajul lui Orban și spune că această atitudine are consecințe grave chiar asupra comunităților locale:

Ce poți să comentezi când vezi așa ceva? E incalificabil. Și mai grav pentru PNL e că derapajele dlui Orban nu mai surprind pe nimeni. Ca o paralelă, mă gândesc la mesajul principal de la Congresul PSD la care am fost sâmbătă. Scria mare, în mai multe locuri: REUNIRE. Vă închipuiți că poate fi funcțional un astfel de gest când ai în față așa indivizi? Cum aș putea dialoga civilizat cu unul care le cere partizanilor „să dea cu parul” în mine, în noi!?

Uitați-vă la mesaj. Nu există acolo argumente, cauze, explicații serioase. Pentru ei contează doar acuzațiile. N-ar fi o problemă atât de gravă dacă ar striga doar între ei, dar, din păcate, tipul ăsta de agresivitate determină o conduită la fel de irațională în administrațiile din țară, în consilii locale și județene, acolo unde se blochează proiecte foarte utile comunității doar pentru că primarul e de la PSD. Asta e cea mai urâtă consecință.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. premare, tată, despre împrăștierea inculților (Vasilescu) din stradă cu mitraliera (Rădulescu) sau cu tunurile cu apă (Manda), noi, pulimea, cum să interpretăm „tipul ăsta de agresivitate”? „politically correct” or „politically dead”?
  despre „niște urangutani care semănau cu voi” (A.Țuțuianu, mai 2015) ai uitat?
  „nu e mirare că acționați ca în junglă (valabil și pentru mizeria lăsată de voi în sala palatului!)… mi-e scîrbă!” (R.Țuțuianu)
  astea din ce mi-am mai amintit, că pensionarului i se mai taie, ca maioneza, memoria. 🙁
  iar voi vă inflamați ipocrit că Șică epatantul, blatist notoriu, proaspăt uns în fruntea „marelui muc” (tare asta!), recomandă parul la carul cu oale sparte… hai, ciocu’ mic, zic!
  mai bine ia și curăță statuia aia ecvestră de i-ai dat cu bronz auriu că se dă jos călărețul și te dă pe mîna lui Basta. e basta! 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.