Primarul municipiului Târgoviște, replică usturătoare la zvonul că nu va mai candida în toamnă

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, dă astăzi un răspuns tranșant zvonurilor pe care adversarii politici le-au aruncat în ultima perioadă, legate de o eventuală plecare a sa de la Primărie și candidatură pentru un post de parlamentar. Replica edilului este usturătoare  și vine să închidă canalul de fake-news pe subiect:

Am învățat în timp că un bun indicator al felului în care-ți faci treaba e felul în care te atacă adversarii. Dacă ai vulnerabilități mari, atacurile sunt consistente, se bazează pe anchete documentate și sunt purtate de voci competente. Dacă-ți faci treaba bine, îi lași pe adversari fără opțiuni. În situația asta, dacă au decență, tac. Dacă n-au, pun mâna pe „bolovani” și încep să arunce la întâmplare. De multe ori, aruncă în sus și nu se mai feresc, iar bolovanii le cad tot lor în cap.

Postarea e despre unii care, neștiind cum să mă mai înjure fără efect, au început să sufle într-o minciună: că voi pleca de la Primăria Târgoviște și voi candida pentru altceva. Săracii nefericiți🥴 Vă dați seama în ce stadiu sunt dacă aici au ajuns? ))

Știu că „băieții” ar fi foarte bucuroși să mă vadă plecat de la Primărie. Li s-ar potrivi și lor zodiile pe partea financiară, ar mai da și ei un tun, două, nouă… Pe mine sunt supărați, că nu merge. Și n-o să meargă!

Poate că nu sunt primarul ideal, poate că nu am făcut câte mi-am propus să fac sau câte ați asteptat de la mine. Învăț, însă, în fiecare zi și încerc să fiu mai bun pentru ziua de mâine. Știu că fac totul cu bună credință și muncesc în această echipă pentru a rămâne ceva în urma noastră, în Târgoviște. Pentru că și EU TOT AICI VOI RĂMÂNE!

Așa că, bârfitorilor de ocazie le urez succes la înjurături și fake-news-uri! Aruncați bolovani până nu mai puteți! Tot de jos în sus.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.