Proiect OFSD Dâmbovița: Donații către Secția Neonatologie a Spitalului Județean!

watermarked-carmen holban

Președintele OFSD Târgoviște, Carmen Holban, a vorbit astăzi despre proiectele pe care femeile social-democrate le au în vedere pentru perioada următoare.

Astfel, una din cele mai importante acțiuni se va îndrepta către copiii născuți prematur. Răspunzând unei nevoi reale, femeile social-democrate vor face donații către Secția Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, donații de căciulițe și botoșei. Carmen Holban spune că demersul vine ca urmare a unei solicitări a medicilor neonatologi din cadrul Spitalului.

În acelaști timp, la nivelul OFSD Dâmbovița și OFSD Târgoviște se află în derulare programul „Mame speciale pentru copii speciali”, demarat în toamna anului 2015. Este o acțiune implementată mai întâi de primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, și preluată, ulterior, de mai multe organizații OFSD din țară. Proiectul este destinat mamelor copiilor cu probleme, cu dizabilități, cărora OFSD Dâmbovița le oferă câteva clipe de respiro (vouchere pentru activități de divertisment, investigarea stării de sănătate, îngrijirea aspectului fizic, asistență psihologică). În luna martie se va finaliza acest program, cu o festivitate în cadrul căreia vor fi invitate toate mamele premiate.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.