Reabilitat și modernizat, Parcul Așchiuță din micro 9 a redevenit un spațiu civilizat de recreere!

parcul aschiuta (1)

S-a întâmplat astăzi inaugurarea uneia din cele mai frumoase zonă recreative din cartierele municipiului Târgoviște – Parcul Așchiuță din microraionul 9. Dacă, în urmă cu câteva luni, parcul arată ca o ruină mizerabilă pe care lumea o ocolea cu lehamite, astăzi totul este transformat într-o zonă civilizată. Parcul, spațiul verde, locul de joacă au fost reabilitate, reamenjate și dotate corespunzător. Mai mult, Primăria a investit în refacerea terenului de sport multifuncțional din parc, oferindu-le copiilor din zonă bucuria de a se juca din nou într-un spațiu adecvat.

Parcul Așchiuță beneficiază și de un sistem de monitorizare video, 8 camere fiind conectate la dispeceratul Poliției Locale Târgoviște.

Au fost astăzi prezenți în parc primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan și membri ai echipei administrative a municipalității. Iar pentru ca pledoaria pentru sport să fie și mai convingătoare, alături de ei și de copiii care au „încins” un joc de fotbal, s-au aflat antrenorul divizionarei B Chindia Târgoviște – Nicu Croitoru și 3 dintre jucătorii de bază ai echipei – Marian Vătavu, Răzvan Dobre și Dragoș Pătru.

Cristian Stan: Eu cred că așa trebuie să arate o zonă civilizată și târgoviștenii ar trebui să se obișnuiască cu un asemenea confort urban.

Onoare muncii!

parcul aschiuta (2) parcul aschiuta (3) parcul aschiuta (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.