Reacția lui Gabriel Grozavu după ce a fost propus spre excludere din PNL

gabriel-grozavu-crin-antonescu

În demersul curajos de a-i mătura pe toți cei care nu-i sunt fideli executanți, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, a ajuns la Gabriel Grozavu – vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița. Fost președinte al Organizației Județene, liberal cu ani mulți în spate, fost candidat USL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște (gata-gata să și câștige), domnul Grozavu e osul din gâtul lui Volintiru. Îi despart mai multe, începând și sfârșind cu credința în valorile PNL (fiecare cu ale lui).

Pe cale de consecință: Biroul Permanent Teritorial al PNL Dâmbovița a validat ieri, prin vot, propunerea de excludere din partid a lui Gabriel Grozavu. Propunerea va fi înaintată Delegației Permanente a Partidului Național Liberal (al cărei membru este Grozavu), care urmează să decidă ce și cum.

Pe subiect, vicepreședintele CJD a declarat pentru politica-broastei.ro:

Nu am prea multe comentarii de făcut. Consider că este total nestatutar și lipsit de orice fel de temei. Atunci când se vor parcurge toate etapele prevăzute de statut, o să comentez mai multe. Deocamdată, sunt membru PNL, vicepreședintele Consiliului Județean. Până la decizia finală, pe care o va avea Delegația Permanentă Națională, procedura este destul de complicată. În momentul în care va exista o decizie finală, funcție de această decizie, voi lua măsurile prevăzute de statut. Am fost invitat aseară la ședință, am participat 10 minute, a fost foarte rapid. Mi s-a reproșat, mă rog, ceea ce reproșează președintele interimar Volintiru de un an și jumătate de când e președinte interimar: colaborare cu PSD și multe alte lucru inventate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.