Replică / Primarul Târgoviștei, celor de la PNL: S-au mai făcut și alții de râs înainte. Unde ați trăit până acum?

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, dă, astăzi, o replică celor de la PNL, care au afirmat că nu există proiecte mari la nivelul orașului. Este vorba de o postare video a candidatului PNL pentru primărie – Tică Dan, în care acesta afirmă, printre altele: „Lipsa proiectelor mari este o problemă pe care actuala administrație o are. Târgoviștea, fiind municipiu – reședință de județ, nu cred că se poate mulțumi doar prin accesarea de fonduri pentru niște proiecte mici, proiecte pe care le poate realiza orice unitate administrativ-teritorială dintr-o comună mai mică”.

Tică Dan – captură din materialul video în care afirmă că „Târgoviștea nu se poate mulțumi doar cu accesarea de fonduri pentru niște proiecte mici”

Fără să i se adrese direct candidatului, primarul le transmite celor de la PNL că transformarea orașului din ultimii ani este o dovadă a investițiilor majore, probate și cu cifre, iar afirmațiile de genul „niște proiecte mici” sunt, pur și simplu, caraghioase.

Replica primarului:

Nu-mi face nicio plăcere, dar trebuie să răspund scurt unor comentarii caraghioase apărute din sediul PNL. În primul rând, pentru că sunt… atât de caraghioase, iar apoi pentru a nu confunda faptul că nu i-am băgat în seamă cu o slăbiciune.

În fine, cineva citește de pe o foaie că municipiul Târgoviște are doar „niște proiecte mici”. Pot să las gogomănia asta netaxată?

Le spun celor care au alunecat, deja, în campania electorală că s-au mai făcut și alții de râs înaintea lor cu minciuni mai mari sau mai mici; să nu caute cu tot dinadinsul să-i depășească. Câteva cifre și cred că e suficient pentru toți oamenii de bună credință, care trăiesc în acest oraș:

 • avem proiecte de peste 1 miliard de lei;
 • avem peste 100 de investiții;
 • 90% din investiții sunt bani atrași, fonduri nerambursabile;
 • pe POR, suntem nr. 1 în regiune ca sume aprobate pentru finanțare, cu o valoare totală mai mare decât toate celelalte reședințe la un loc. 

„Proiecte mici”? Nu e jenant să citiți de pe foaie așa ceva? Nu trăiți în același oraș ca și noi? Repet, nu-mi face nicio plăcere să stau și să scriu aceste reacții, am multă treabă în continuare, dar nici nu vreau să las orice manipulare stupidă să se răspândească.

P.S: am uitat, probabil cei de la PNL consideră un „proiect mare” să împartă plase de cartofi prin oraș în numele unei pseudo-campanii de promovare. Asta da lecție „de dreapta”.

#UndeAțiTrăitPânăAcum

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. moshu49 says:

  deci fracția roșie a PSDNL s-a ofuscat și a replicat fracției galbene 🙂
  numai că galbenul vorbește de proiecte (cîteva exemple din cele mici atacate?), iar roșul de banii aruncați pe apa sîmbetei
  dar ce să priceapă un avocat? el știe că recalificat în politician nu trebuie să tacă
  numai că o investiție, mică ori mare, se apreciază prin ceea ce aduce nou și de folos să te dezvolți, pe termen scurt și mediu – fac abstracție de cel lung
  altfel, propagandă electorală „caraghioasă” pentru proști, de ambele părți 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.