Consilierii PNL Târgoviște promovează un proiect de reabilitare a subsolurilor pentru care există, deja, hotărâre de Consiliul Local. Votată și de ei :)

PNL mai bifează o premieră. La Târgoviște, candidatul pentru funcția de primar la alegerile de anul viitor, Dan Alexandru Tică, a anunțat inițierea, alături de colegii liberali din Consiliul Local, a unui proiect privind reabilitarea subsolurilor de blocuri, acolo unde se impun lucrări de acest fel. Scrie el însuși:

Astăzi, am început întâlnirile cu cetățenii municipiului Târgoviște pentru promovarea proiectului „𝐈𝐠𝐢𝐞𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐛𝐬𝐨𝐥𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞”. Proiectul pe care îl propunem prevede alocarea de fonduri din bugetul local pentru igienizarea și reabilitarea subsolurilor blocurilor din municipiul Târgoviște: lucrări de igienizare, vidanjare, înlocuire țevi și conducte, reabilitare subsoluri.

Atâta doar că un astfel de proiect EXISTĂ, deja, convertit într-o hotărâre de Consiliu Local de aproape un an de zile. Partea distractivă e că hotărârea a fost votată de toți consilierii PNL, inclusiv de Dan Tică 🙂


Hotărârea poartă numărul 416/2022 și, dacă intră cineva pe site-ul Primăriei, găsește tot ce-i trebuie. Data ședinței în care a fost adoptată (28.11.2022), componența consiliului în acea ședință (a lipsit doar un pesedist, toți liberalii prezenți) și votul „pentru” (20 din 20, adică și Dan Tică).

Ce spune HCL din 2022:

Ajutoarele de urgență prevăzute la art. 1, în cazul calamităților naturale, avariilor instalațiilor comune, incendiilor, exploziilor, epidemiilor, epizootiilor sau altor evenimente de asemenea natură, se pot acorda în aceleași condiții și persoanelor juridice, situație în care cuantumul maxim este de 50.000 lei.

Adică soluția pe care o pune candidatul PNL există de un an de zile, votată și de el și oferă posibilitatea acordării unui sprijin de până la 50.000 lei inclusiv pentru avarii la instalațiile comune, solicitantul fiind Asociația de Proprietari.

Demersului PNL i-a răspuns și primarul municipiului, Cristian Stan:
Mi-am promis că n-o să pierd foarte mult timp, nici acum, nici anul viitor, răspunzând unora care au descoperit brusc, când se apropie alegerile, că există oameni în Târgoviște. Dar, câteodată, trebuie să le pui oglinda în față, ca să le arăți cum sunt. La cei din PNL mă refer.
.
Umblă prin Târgoviște și „dezbat” un pseudo-proiect despre reabilitarea subsolurilor blocurilor din municipiu. Nici nu știu dacă sunt doar ignoranți, nepregătiți sau, pur și simplu, ipocriți. Ori au consilieri care habar n-au de ce-au votat, ori merg cu minciuna asta prin oraș doar-doar s-o mai lipi cineva de ei. Trist. REPET: Este, deja, hotărâre adoptată acum aproape un an, pe care eu însumi am inițiat-o.
.
P.S: Dacă tot au apucat-o pe „drumul ăsta”, poate se apucă mâine-poimâine să strângă semnături și pentru achiziția de autobuze ecologice sau pentru construcția unei autogări sau pentru reabilitarea Cinematografului „Independența” sau pentru reabilitarea Parcului Mitropoliei sau pentru….sau pentru 😀
.
Welcome in 2023, PNL :))

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.