S-a confirmat: Al doilea primar părăsește PSD Dâmbovița și va candida pentru PNL / „Trădător, neserios, duplicitar”

foto: facebook PSD Dâmbovița

S-a confirmat ceea ce am scris acum 2 săptămâni: după edilul de la Costeștii din Vale, și primarul de la Odobești, Niculae Alecu, pleacă din PSD și va candida din partea Partidului Național Liberal la alegerile din acest an. Informația a devenit oficială odată cu anunțul făcut de PNL Dâmbovița pe pagina de facebook:

Primarul comunei Odobești, ALECU Niculae, s-a alăturat echipei PNL și va candida pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie 2020. Îi urăm bun venit în echipa PNL Dâmbovița, domnului ALECU NICULAE, primarul comunei ODOBEȘTI!

Tot mai mulți oameni valoroși ni se alătură și suntem convinși că rezultatele noastre în alegeri vor reflecta creșterea considerabilă a încrederii dâmbovițenilor în PNL.

PNL Dâmbovița, are în vedere pentru binele comunei Odobești și al județului Dâmbovița, proiectele de dezvoltare locală și județeană prin atragerea resurselor financiare necesare realizării obiectivelor propuse.


Reacția PSD Dâmbovița:

Să pui interesele personale mai presus de oamenii care te-au ales acum 4 ani arată clar că ești un trădător. Când nu îți respecți cuvântul dat unor oameni care te-au susținut, ești mai mult decât neserios, chiar demonstrezi că ai un caracter duplicitar.

Primarul comunei Odobești, Alecu Nicolae, este suma tuturor acestor caracteristici: trădător, neserios și duplicitar!

Borcanul cu miere pe care liberalii i l-au promis nu are nicio legătură cu viitoare proiecte pentru comuna Odobești! Trecerea în barca PNL Dâmboviţa este strict legată de funcția deținută de un membru al familiei într-o anumită instituție a statului. Alecu Nicolae a cedat șantajului PNL Dâmboviţa, al prefectului județului și al guvernului Orban.

Din păcate pentru cetățenii din Odobești, interesele lor nu primează. Alecu Nicolae a avut grijă să vândă interesele oamenilor pentru funcțiile rudelor.

Cât despre primirea acestuia în PNL, Alecu Nicolae ar trebui să-și pună următoarea întrebare: ce părere au liberalii dâmbovițeni despre el, dacă nu și-au dat interesul să-i facă măcar o fotografie de campanie? Folosește aceeași fotografie făcută în sediul PSD.


Altfel, rămâne cum am stabilit:

  • zidul impenetrabil pe care-l afișează PSD Dâmbovița nu e atât de impenetrabil;
  • discursul public despre traseism și principii al PNL poate fi aruncat la wc.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.