Încă o fisură în PSD Dâmbovița? Șanse mari ca un al doilea primar să treacă la PNL (surse)

Cu 2 luni înainte de alegerile locale, apele nu sunt deloc liniștite în Dâmbovița. Acolo unde contează cel mai mult – la candidații pentru primării, jocurile sunt, încă, în derulare, iar presiunile sunt din ce în ce mai mari.

Primarii PSD sunt premiul cel mare, iar liberalii folosesc toate pârghiile pentru a-i atrage. O primă „victimă” a fost anunțată încă de acum o săptămână – primarul de la Costeștii din Vale, Toma Matei. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, l-a acuzat direct pe prefectul Aurelian Popa că este implicat în aceste manevre de atragere a primarilor către partidul de guvernământ și i-a cerut demisia.

N-a avut niciun efect apelul liderului PSD și, astăzi, sunt semne că se va produce a doua fisură în organizație: primarul de la Odobești, Niculae Alecu, pare (că a fost) convins să candideze din partea PNL pe 27 septembrie. Hotărârea nu e definitivă, dar presiunile din partea liberalilor sunt foarte mari. Potrivit surselor noastre, cei care le exercită, în mod direct, sunt: prefectul Aurelian Popa, președintele PNL Dâmbovița – Virgil Guran și însuși președintele PNL – premierul Ludovic Orban.

Două comentarii scurte:

 1. Dacă, după cel de la Costeștii din Vale, și primarul de la Odobești pleacă la PNL, imaginea de zid impenetrabil pe care o afișează cei din PSD Dâmbovița va fi serios avariată. Există șanse ca alți 3-4 edili să urmeze același traseu.
 2. Discursul public al PNL despre trădări și traseism poate fi aruncat în primul wc. Nimic, dar nimic din acest discurs nu se regăsește în faptele actualilor șefi liberali, care uzează de toate pârghiile de putere/presiune/șantaj pe care le înjurau nu demult.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. moshu49 says:

  dacă junele Ștefan are mintea scurtă și ciocu’ mare, îi dau eu material de studiu:
  *OU 55/2014, cunoscută ca „Ordonanța traseiștilor”, cel mai mare negoț cu negri, pardon, cu primari fără ca aceștia să-și piardă funcțiile – 404 în 45 de zile! – marca Dragnea și palmată de Ponta, declarată neconstituțională în dec 2014 dar rămasă fără urmări!
  așa că, ciocu’ mic și calcă apa! 🙁
  a propos: de ce am fost amendați cu 3 mil € de CJUE? cine-i vinovat și cine plătește?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.