S-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru 56 de apartamente ANL în orașul Titu!

tutuianu-titu

Ieri s-a semnat documentul care dă drumul lucrărilor de execuție pentru obiectivul „Locuințe pentru tineri destinate închirierii”. E vorba de nu mai puțin de 7 blocuri cu 3 etaje, fiecare bloc cu 8 unități locative. Așadar, 56 de apartamente vor fi puse la dispoziția tinerilor care îndeplinesc criteriile Ageției Naționale de Locuințe. E unul din proiectele majore ale orașului Titu, în dreptul căruia s-au adunat eforturi și drumuri multe la București.

De altfel, faptul că se finanțează toate cele 56 de apartamente din contract e o noutate care a intervenit în urma vizitei vicepremierului Liviu Dragnea în județ. Inițial, președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, anunța acum o săptămână că vor exista alocări pentru 24 de apartamente la Titu și 11 la Aninoasa, prin reabilitarea unei structuri existente deja în localitate. Între timp, însă, a venit Liviu Dragnea în Dâmbovița și momentul a fost bine valorificat. Scriam mai devreme că vicepremierul a avut o discuție cu primarii, la Titu, în cadrul căreia s-au discutat probleme din fiecare localitate. E consecința acelui moment faptul că, abordat de președintele CJD, de primarul orașului Titu – Traian Niculae și de viceprimarul Vlad Oprea, au primit finanțare toate cele 7 blocuri ANL!

Realizarea e cu atât mai valoroasă cu cât, potrivit președintelui CJD, anul acesta, Agenția Națională de Locuințe are bugetul destinat în proporție de aproximativ 80% plății datoriilor anterioare și doar 20% pentru lucrări noi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Problema este ca…in loc ca „vedetele” articolului sa fie „aia” de pe schela, care transpira din greu sa execute lucrarile, vedetele sunt tot demnitarii astia. PR-ul lor functioneaza, campania in mass-media functioneaza! Cius!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.