Schimbare de mesaj. Vladu își avertizează primarii: Gândiți-vă că s-ar putea să ajungem la guvernare mult mai repede și atunci…

watermarked-DSC_0138

Proaspăt ales președinte al PDL Dâmbovița, deputatul Iulian Vladu apelează la toate strategiile pentru a nu-și pierde primarii. Cu hemoragia de edili deschisă pe două fronturi (PSD și PMP), Vladu le vinde șansa unei intrări premature la guvernare:

Dragi primari, puteți promite votul dumneavoastră, dar nu puteți promite voința electoratului. Gândiți-vă că s-ar putea să ajungem la guvernare mult mai repede și atunci voi ține cont de rezultatele fiecăruia dintre dumneavoastră, de rezultatele fiecărei localități. Unii primari ați mers în vizită pe la PSD, PNL. Și vă întreb: ați primit la buget ceva? Vă spun că nu. Sunt localități unde ați mers în vizită și aveți bugetul cel mai redus. Și, dacă vreți, vă dau și exemple: Gura Foii, Odobești, Mănești. Au mai mult primarii care au rămas lângă PDL. Puteți promite ce vreți, dar obțineți rezultate bune pentru Partidul Democrat Liberal!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.