Vladu desființează apelul lui Florin Popescu de unificare a dreptei: proiect ipocrit, invitație fantezistă și demagogică

watermarked-DSC_0138

Politica-broastei.ro a scris ieri despre solicitarea lui Florin Popescu (PMP) adresată public PNL-ului dlui Volintiru de a pune în mișcare o întâlnire a tuturor partidelor de centru-dreapta din județ. Prima reacție vine astăzi din partea democrat-liberalilor. Președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, desființează, în termeni duri, apelul lui Popescu și respinge bunele intenții declarative. Zice un comunicat de presă semnat de Vladu:

Partidul Democrat Liberal Dâmbovița apreciază drept superficială, fantezistă și demagogică invitația unui deputat dâmbovițean, adresată liderului de import al PNL, de a construi în județ un pol politic de centru-dreapta.

Dincolo de utopia și ipocrizia acestui proiect înainte de campania pentru alegerile europarlamentare, avem motive întemeiate să credem că acțiunea are în spate îngrijorări semnificative ale unor lideri politici asupra performanțelor lor electorale.

Partidul Democrat Liberal Dâmbovița a susținut permanent că nu va încheia, în viitorul apropiat,  alianțe politice cu niciunul dintre adversarii săi, ci că va purta negocieri punctuale pe teme de interes general. PDL nu se poate angaja într-o „lucrătură politică”, indiferent câte bune intenții s-ar declara public, cu personaje care au încercat destabilizarea partidului sau care au scopuri personale netransparente. Din punctul nostru de vedere, înainte de a prelua inițiativa oricărei construcții, PNL trebuie să demonstreze că este un partid de opoziție și un partid de dreapta. Atunci când s-a aflat la guvernare, a luat măsuri economice de stânga, care au distrus mediul de afaceri și care au îngenunchiat populația (taxe și impozite mărite, tăierea investițiilor, acciza la combustibil etc.), iar în teritoriu este în continuare la putere, în alianță cu PSD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.