Senatorul Adrian Țuțuianu cere măsuri urgente pentru Pucioasa / „Altfel, vom asista la un dezastru”

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, solicită măsuri imediate pentru asigurarea necesităților imediate de care are nevoie Spitalul Orășenesc Pucioasa. Apelul senatorului vine în contextul în care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a luat decizia transformării Hotelului Ceres din Pucioasa în centru de carantinare, iar Spitalul din oraș va fi entitate suport. Decizia a nemulțumit autoritățile locale, ale căror argumente au fost ignorate.

În aceste condiții, Adrian Țuțuianu cere instituțiilor să intervină urgent, înainte ca situația să devină incontrolabilă:

REALITATEA NU POATE FI ASCUNSĂ
SITUAȚIA DRAMATICĂ A SPITALELOR DIN JUDEȚ

Printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Hotelul Ceres din centrul orașului Pucioasa a fost desemnat drept centru de carantinare pentru pacienții COVID-19, iar Spitalul Pucioasa – entitate suport. Situația acestui spital este DRAMATICĂ și nu mă joc cu vorbele. Sunt mesaje pe care le primesc de la medici și asistenți de acolo, neputincioși în fața pericolului, dar și mai neputincioși în fața aroganței de la județ🤬

Este evident că Primăria Pucioasa nu are capacitatea necesară să facă față unei asemenea provocări (oricum, decizia a fost luată peste capul autorităților locale).

În aceste condiții, URGENT trebuie ca Prefectul (dacă mai există), Consiliul Județean, Ministerul Sănătății să intervină pentru a asigura resursele necesare / altfel, vom asista la un dezastru⛔️

Senatorul a postat și unul dintre mesajele primite – se reclamă, de către cineva care lucrează, probabil, la Spitalul Pucioasa, situația lipsurilor materiale cu care se confruntă medicii și tot personalul medical de acolo.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.