Senatorul Calcan, comentariu pe marginea noii conduceri a Camerei de Comerț Dâmbovița!

calcan

Declarație de presă

Sub conducerea președintelui Gelu Rusescu, Camera de Comerț are un nou birou de conducere. Nume noi, experiențe noi și sper doritori de a aduce bunăstare mediului de afaceri dâmbovițean. Un birou format în afara președintelui de opt membri dintre care, numai cinci vor fi un sprijin consistent pentru Cameră. Pe ceilalți trei, experiențele personale în afaceri nu-i califică pentru o astfel de poziție dar, …. votul democratic a decis! O notă aparte pentru Alin Ioniță de la Geo-Sting, un manager pe care-l urmăresc cu mare plăcere de mai mulți ani și care dovedește zi de zi că tinerețea împreună cu perseverența și munca înseamnă seriozitate și competență.

Citiți și: A fost aleasă noua conducere a Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița!

Alegerile de ieri sper să re-starteze mediul de afaceri dâmbovițean, un mediu de afaceri care se chinuie în ciuda distanței extrem de mici de capitala țării, de principalul pol economic românesc. Cu un nivel al șomajului mult prea ridicat, cu un decalaj enorm între puterea economică a câtorva mari companii multinaționale și  a restului micilor companii cu capital autohton, cu un salariu mediu net aflat sub media națională, mediul de afaceri din județul nostru așteaptă ( și ) de la Camera de Comerț o gură de oxigen.

Gelu Rusescu, la experiența, relațiile și respectul de care beneficiază,  ajutat acum și de noul birou de conducere, are obligația să aducă oxigen acolo unde micile companii abia mai răsuflă. Avem nevoie de noi investiții, de noi companii care să ofere locuri de muncă decent plătite și care să lucreze cu firmele dâmbovițene. Mă bucură mult mai mult o companie care-și alege furnizori dâmbovițeni în comparație cu o alta care preferă să importe sau să lucreze cu firme de prin alte zări. Desigur, concurența este legea de bază dar la prețuri și calitate egală, eu prefer un dâmbovițean.

Mult succes Camerei de Comerț!

Valentin Calcan – Senator

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.