Stadion Târgoviște: Stadiul real al lucrărilor, tribună veche, tribună nouă / termen realist pentru primul meci

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, într-o vizită de lucru extinsă pe stadionul „Eugen Popescu”, pentru a prezenta stadiul de moment al lucrărilor pe fiecare segment al proiectului: tribuna veche, tribuna nouă, teren de joc, etc. Primarul Cristian Stan a vrut să vină în întâmpinarea tuturor întrebărilor legitime pe subiect și a descris pe larg situația investiției:

„Vom prezenta, astăzi, în detaliu, situția lucrărilor la unul dintre cele mai așteptate obiective de investiții din Târgoviște, la care se înregistrează progrese importante. Vreau să facem un tur al stadionului, așa cum arată astăzi, să spunem exact ce am făcut și ce mai este de făcut, cu o mențiune de la început: până astăzi, Primăria municipiului Târgoviște a investit la Stadionul „Eugen Popescu” aproape 37 milioane lei, la care adăugăm, numai pentru sezonul acesta, un sprijin financiar pentru echipă, de 3,4 milioane lei. Asta pentru că s-au făcut câteva remarci în spațiul public cu privire la atașamentul Primăriei față de fotbalul târgoviștean”.

Ca și stadiu de execuție, tribuna veche este aproape gata, inclusiv cu instalații electrice, termice sau obiecte sanitare pe poziție, cu senzorii PSI și camerele de luat vederi pe poziție. Aici mai trebuie pus covorul PVC, balustrada perimetrală, realizat acoperișul de la C8, montate aproximativ 1000 de scaune și finalizată instalația de ventilație, lucrări care, cu o marjă serioasă de siguranță, ar mai dura 30 de zile.
La tribuna nouă, se lucrează la interioare la tot ce înseamnă instalații, la șape, tencuieli, etc. În acest moment avem deja puse aproximativ 90 de gradene, urmând ca săptămâna viitoare să mai fie montate încă 50, deci 140 din cele aproximativ 210, câte sunt în total, cu precizarea că în cursul lunii iulie toate gradenele vor fi montate. Pe acestă tribună, mai este de montat acoperișul, ca și lucrare de anvergură, intervenție care se va finaliza în cursul lunii august, dacă nu intervine nimic deosebit.
.
În privința primului meci pe noua arenă, toamna aceasta reprezintă un termen realist de finalizare a lucrărilor, care în mare, mai presupun: finalizare gradene tribuna nouă, acoperiș tribuna nouă, tencuieli tribuna nouă, instalații tribuna nouă, montaj scaune tribuna nouă, finalizare sistem de monitorizare video, realizare pistă tartan, amenajare peisagistică.

Primarul a mai declarat că va face lunar conferințe de presă pe stadion, pentru a transmite care e ritmul lucrărilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.