Târgoviște: Premierul Sorin Grindeanu, întâlnire cu primarul Cristian Stan și discuție despre prioritățile municipiului! (foto + declarații)

sorin grindeanu (5)

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a inclus, în cadrul vizitei de lucru de astăzi, din județul Dâmbovița, și o întâlnire (care nu era programată inițial) la Primăria Târgoviște. Aici a discutat cu primarul Cristian Stan despre prioritățile municipiului din perspectiva proiectelor cu finanțare centrală: locuințele ANL, cinematograful „Independența”, proiectele de la UM Gară, etc.

Sorin Grindeanu:

Domnul primar mi-a spus câteva lucruri care pot fi deblocate sau impulsionate, ca să fiu mai exact, și anume problema ANL-urilor de aici; de asemenea, pe CNI, cinematograful. Am discutat și am profitat de faptul că în delegația noastră e și ministrul Apărării și am cerut cât se poate de urgent să vină în guvern cu problema Casei Armatei de aici, care să treacă la autoritățile locale, în speță către Consiliul Județean. (…) În rest, mi-am mai adus aminte de perioada în care eram în administrația locală, fie consilier județean, fie viceprimar și i-am spus lui Cristi că e cea mai frumoasă perioadă, pentru că ai direct contactul cu oamenii și poți să ajuți oameni în mod direct.

Sorin Grindeanu a fost însoțit, la vizita la Primărie, de senatorul și președintele PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu și miniștrii Economiei – Mihai Tudose și Apărării Naționale – Gabriel Beniamin Leș. La întâlnire au mai fost prezenți cei 2 viceprimari ai municipiului – Cătălin Rădulescu și Monica Ilie, parlamentarii Oana Vlăducă și Carmen Holban.

Programul premierului continuă cu o vizită la Arhiepiscopia Târgoviștei, urmată de prezentarea Campusului Universității „Valahia” și, tot acolo, o întâlnire de lucru cu prefectul, șefii serviciilor publice deconcentrate, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, primari, reprezentanți ai unor companii importante din județ. Vizita se încheie la Moreni, acolo unde Sorin Grindeanu va discuta cu sindicatele și managementul companiilor din industria de apărare – SC Automecanica Moreni SA și Uzina Mecanică Mija.

Onoare muncii!

sorin grindeanu (6) sorin grindeanu (7) sorin grindeanu (8) sorin grindeanu (9)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. și centura? cu centura cum rămîne?
    este ceva mai important pentru dezvoltarea zonei, sau rămînem tot o insulă de sărăcie între Prahova și Argeș? 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.