VIDEO: Consilierii municipali Tudorică Răducanu și Cătălin Rădulescu s-au alăturat campaniei de sprijin pentru bolnavii SLA!

tudorica - radulescu

Primul la rând a fost reprezentantul Partidei Romilor Pro-Europa, Tudorică Răducanu. Acesta a răspuns provocării lansate de primarul interimar al municipiului, Ciprian Prisăcaru, și a urmat conștiincios regulile campaniei ICE BUCHET CHALLENGE: apă cu gheață în cap, donație, 3 provocări pe mai departe: colegii din CLM – Cătălin Rădulescu și Ion Țuțuianu, precum și președintele Partidei Romilor Pro-Europa la nivelul județului – Vasile Moise (Deju).

VEZI VIDEO cu Tudorică Răducanu.

Primul care a răspuns provocării lui Răducanu a fost Cătălin Rădulescu. Acesta a transmis mai departe ștafeta campaniei către administratorul public al municipiului Târgoviște – Gabriel Cioacă, primarul comunei Voinești – Gabriel Sandu (Gambă) și secretarul de stat Cătălin Olteanu, fost președinte al PC Dâmbovița și prieten bun cu Rădulescu.

VEZI VIDEO cu Cătălin Rădulescu.

Campania a luat având cu doar o lună și jumătate în urmă, în Statele Unite, și își propune să strângă fonduri pentru bolnavii de scleroză laterală amiotrofică. Boala nu cunoaște o soluție de vindecare la acest moment și e nevoie de fonduri consistente pentru cercetări și descoperirea unui tratament. Afecțiunea este una din cele mai cumplite, un adevărat dezastru biologic, conducând la pierderea progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului și măduvei spinării, adică neuronii motorii care comandă mușchii ce fac posibilă mișcarea. Cei mai mulți bolnavi se sting după o perioadă de 2-4 ani, în majoritatea cauzelor ajungând în imposibilitatea de a mai putea respira.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.