VIDEO: Șeful Poliției Locale Târgoviște – fruntaș la tupeu, repetent la lege!

dinu parcare interzisa

Numai ce-a fost vedetă la ultima ședință de Consiliu Local Municipal, când s-a contrat pe tonuri ridicate cu viceprimarul Cristian Stan, provocând o întererupere de ședință, că domnul colonel (r) Gheorghe Dinu, șeful Poliției Locale Târgoviște, ne umple încă o dată de respect. Omul care stă non-stop cu regulamente-n gură, care curăță străzile de șoferii „bagabonți” ce-și lasă mașinile aiurea-n târg, „omul legii” cum ar veni, și-a dat cu tesla-n soclu.

MDI TV mi ți l-a prins pe șef în faptă, cu mașina parcată (cu șofer cu tot) în loc interzis, în timp ce el își făcea update de cunoștințe la telefoane mobile. „În misiune”, desigur, cum declară trufaș la ieșirea, pe ușa din dos, din magazin.

Watch and learn:

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Un hot fara margini.de altfel i se stie trecutul,cu implicari in tigareta 2,etc si cu un fiu implicat in consum si trafic de marijuana.e un arogant securist,care numai rau a facut.Sa speram ca va fi demis si sa duspara dracu din orasul asta.Sa dea Domnu nene dinu sa te vad pe strada in baston….ca ai sa vezi cum te „ajutam”sa treci strada magarule.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.