Virgil Guran, sondaj PNL: Suntem la 27% în Dâmbovița! PSD o să aibă mare nevoie de noi pentru a conduce județul :)

Președintele PNL Dâmbovița și vicepreședinte la nivel național, Virgil Guran, a oferit, astăzi, informația potrivit căreia partidul său este cotat la un scor politic de 27% în județ, potrivit unui sondaj comandat de la centru. Guran nu a dorit să spună numele institutului, dar a precizat că sondajul a fost finalizat săptămâna trecută, pe un eșantion de aproximativ 1.300 de dâmbovițeni:

Pot să vă informez doar atât, nu spun despre celelalte partide: sondajul făcut pe Dâmbovița ne-a cotat la 27%. Poate e un element de mândrie pentru PNL Dâmbovița, pentru că stăm cel mai bine dintre toate județele din zonă, exceptând Prahova. Dar celelalte sunt, unele, mult sub noi. Facem și opoziție, dar cu cap, nu de-aia vehementă, țipând și urlând, facem și treabă în teritoriu și avem din ce în ce mai mulți candidați foarte buni, lucru care o să se reflecte în următoarele alegeri.

Guran mai spune că zvonurile privind plecările de primari și alți membri PNL către PSD sunt lipsite de temei. Ba plusează optimist că partidul său va câștiga mai multe fotolii de primari în 2024 și va „obliga” PSD să conducă împreună județul:

Nu suntem la așa mare distanță de PSD, cum se laudă ei. Când aud povești d-astea cu „PNL e la 10%”… Nu, suntem la 27% și o să vedeți că PSD o să aibă mare nevoie de noi în viitor, pentru a conduce județul, lucru bun.

O să vedeți că niciun primar n-o să plece de la noi și-o să mai și câștigăm câteva primării de la PSD. Știți că, în momentul în care am spus ceva, s-a întâmplat. Eu n-am zis c-o să batem PSD-ul. Dar „armata” pe care o formez va fi o armată puternică. Vom crește și decalajul dintre noi va fi mult mai mic decât a fost până acum.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.