PNL sare la gâtul USR după apariția acestor afișe în Târgoviște

PNL Dâmbovița reacționează dur la adresa foștilor aliați din USR, după ce, în municipiul Târgoviște au apărut mai multe afișe de genul celor de mai sus, care transmit mesaje false. Afișele trimit către un link – pnltaxemari.ro – în care partidul lui Ciucă este făcut principalul vinovat pentru creșterea taxelor.

Într-un comunicat de presă, liberalii îi acuză pe cei din USR că sunt aroganți și autosuficienți, iar președintele Virgil Guran le amintește că singur lor „realizare” pentru Dâmbovița a fost anularea proiectului Bâldana – Târgoviște:

USR nu se poate lăuda cu niciun proiect dus la bun sfârșit, dar dă dovadă încă o dată de o atitudine puerilă, conflictuală și de lașitate!  Ultimul gest este acela de a lipi prin Târgovişte afișe denigratoare la adresa PNL.

Aroganța, autosuficiența, lipirea unor afișe de denigrare a unui partid care și-a asumat toate crizele politice, economice sau sanitare, a mărit de trei ori pensiile, a dezvoltat țara prin  finanțări de proiecte care dezvoltă comunitățile, nu câștigă încrederea românilor! Să arătați cu degetul spre cei care vor să facă ceva nu vă va ajuta să creșteți în sondaje!

„Și fiindcă la astfel de apucături nu poți răspunde decât vesel, ca președinte al PNL Dâmbovița salut în sfârșit o acțiune nevirtuală a USR. E prima oară când îi văd lipind afișe, credeam că nici nu există, trăiesc doar în spatele calculatoarelor și fac doar afișe electornice. Cum miroase aracetul? Revenind la lucruri serioase, cea mai mare realizarea a USR-ului când era cu noi la guvernare pentru Dâmbovița o reprezintă anularea proiectului Bâldana- Târgoviște, cel pe 4 benzi, care care asigura dezvoltarea economică a zonei, atragerea de agenți economici importanți și mai ales economisirea unui timp prețios fiindcă s-ar fi ajuns la București în 35 de minute. Domnul Drulă, actual președinte USR, când a devenit ministrul Transporturilor, la câteva zile de la instalare, a anulat acest proiect pentru Dâmbovița, motivând că are un altul în plan. De fapt și-a bătut joc de întreg județul și nu numai”- Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.