Deputatul Vasile Horga, explicații pentru abținerea consilierilor PNL pe bugetul județului: Tratamentul ăsta nu e unul normal!

DSC_0074A trecut de-o lună ședința în care a fost aprobat în Consiliul Județean proiectul de buget pentru anul 2014. Au votat atunci „pentru” consilierii PSD, PDL și PPDD, s-au abținut liberalii. Abținere în urma căreia culegem și azi declarații, reacții în spațiul public. A venit rândul deputatului PNL Vasile Horga, invitat în cadrul emisiunii „Față în față” de la Columna TV, să răspundă la întrebarea: Chiar așa, de ce s-a abținut PNL la votarea bugetului?

 – Pentru că noi am primit bugetul seara, la ora șase, înainte de a se vota. Deci, seara, la ora șase, li s-a dat consilierilor noștri. Eram chiar în ședință, au venit consilierii, au prezentat bugetul, habar n-aveam ce este acolo și dimineața trebuia să fie ședință. Ori tratamentul ăsta nu este unul normal. Acest buget trebuia discutat de „n” ori până se ajungea la o formă finală. (…) Nimeni nu ne-a informat despre nimic în legătură cu bugetul județului. Nu am fost chemați la nicio negociere.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.