Președintele PNL Dâmbovița ironizează intenția lui Cezar Preda de a deschide un grup creștin-democrat în interiorul PNL!

caraveteanu - cezar preda 2

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, mai adăugă un episod serialului de replici, atacuri și contraatacuri al cărui personaj principal este, alături de deputatul Cezar Preda.

Acum câteva zile, parlamentarul a lansat (încă) un atac dur la adresa conducerii Organizației Județene, desființând modul în care este condusă. La final, Preda a anunțat că-și deschide un grup creștin-democrat în interiorul PNL, susținându-și inițiativa prin aceea că el împărtășește alte valori decât liberalismul pur-sânge pe care-l clamează urmașii Brătienilor.

Demersul deputatului PNL Dâmbovița a primit astăzi un comentariu din partea președintelui Organizației, Marius Caravețeanu, care tratează acțiunea lui Preda într-o notă de evidentă ironie, limitându-i importanța la cea a unui grup online și atât:

Dacă vă referiți la constituirea unui grup, mai nou am aflat că este grup pe facebook….; fie el și pe facebook, grup politic, eu cred că este un lucru bun. Adică domnia-sa dorește, prin acest demers, să recupereze dintre colegii nemulțumiți, unii care sunt încercați de diverse frustrări, ceea ce este lăudabil, să mărim echipa chiar cu cei care au o nemulțumire în interiorul lor.

Rugat să comenteze și declarațiile lui Preda privind distrugerea PNL Dâmbovița, Caravețeanu a amânat răspunsul, întorcându-se la aceeași ironie a grupului „pe facebook”:

Altă întrebare. După 1 ianuarie cu siguranță o să vă răspund, dar, în spiritul sărbătorilor, încerc să rămânem în zona de bucurie, fericire, urări. Dar treaba cu grupul pe facebook, creștin-democrat, chiar o apreciez.

Caravețeanu a răspuns și la întrebarea dacă el crede că demersul lui Cezar Preda va rămâne doar la stadiul de grup online:

Așa-mi place să cred astăzi, înainte de Revelion. Să vedem cum se va materializa. Am ușoare îndoieli, trebuie să recunosc.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.