Pucioasa: Constantin Ana îi arată primarului Bădău fluturașul electoral din 2008 >> Nu mai suport ipocrizia lui!

constantin ana

Candidat la Primăria Pucioasa, consilierul județean Constantin Ana reacționează la încercările actualului primar, Dănuț Bădău, de a arunca vina, pentru situația apei de la Pucioasa, pe toată lumea în afară de el însuși. Ana lucrează cu materialul clientului și a venit astăzi în fața presei cu fluturașul electoral al lui Bădău, din 2008. Care fluturaș cuprindea, pe la jumătatea textului, fix promisiunea rezolvării acestei probleme.

Spune Constantin Ana:

Eu, unul, nu mai suport ipocrizia de care dă dovadă primarul nostru. Vreau să mă întorc un pic în timp, până în anul 2008, când primarul Bădău a câștigat primul său mandat în urma unui șir de promisiuni și vreau să vă arăt un lucru; unul dintre fluturașii pe care îi împărțea, cu promisiuni electorale, sună chiar așa: „Voi amenaja barajul Ialomița ca lac pentru agrement și activități sportive, odată cu alimentarea cu apă potabilă a orașului Pucioasa din sursele de apă montane”!

Campania a trecut, promisiunile dânsului au fost uitate. Nici faptul că problemele legate de calitatea apei au fost reale, semnalate mai întâi prin închiderea păstrăvăriei din orașul Pucioasa, apoi, în mai 2011, când s-a golit lacul de acumulare și s-a constatat că gradul de colmatare este de 70% – nici acest fapt nu l-a făcut să se trezească din reverie pe domnul primar. Atât de mulțumit a fost de calitatea apei, încât, în 2012, când și-a făcut noul program, a uitat de acest aspect și a dispărut din oferta dânsului.

Consilierul județean critică și poziționarea primarului față de inițiativa Prefecturii și a Consiliului Județean Dâmbovița, care au înaintat un proiect de hotărâre de guvern pentru cea mai rapidă soluție posibilă – conductă între Berevoești și Pucioasa, care să ocolească lacul de acumulare ca sursă de apă. În loc să se alăture demersului pentru rezolvarea cât mai grabnică a situației create, Bădău a preferat să compună o petiție intitulată „Nu mai vrem să bem apă din lacuri de acumulare” și s-o trimită Guvernului. Probabil și de aici întârzierea adoptării hotărârii de guvern, în condițiile în care pe masa Executivului au ajuns poziții oficiale diferite.

Îl mai rog un lucru pe dl Bădău: măcar în al 12-lea ceas să lase orgoliile deoparte și să se gândească la oameni. Puciosenii nu pot trăi la nesfârșit acest calvar. Vine vara și eu, unul, sunt obsedat de traficul cu bidoane și găleți. E penibil să trăim ca în Evul Mediu, încheie Constantin Ana.

Onoare muncii!

Citiți și: Alexandru Oprea, replică la primarul Bădău de la Pucioasa!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.