ALEGERI INTERNE PSD: Rezultatele pe județul Dâmbovița!

watermarked-psd dambovita

S-a întâmplat astăzi scrutinul pentru desemnarea președintelui PSD, o premieră la nivelul politicii românești în sensul că noul lider a fost validat prin vot secret de către toți membrii partidului.

La nivelul județului Dâmbovița, PSD a organizat 100 de secții de votare la nivelul celor 89 de unități administrativ-teritoriale. Mai multe secții au avut municipiile Târgoviște și Moreni, orașul Titu, comunele Aninoasa, Dragodana, Nucet, Șotânga, Ulmi.

În ceea ce privește prezența la vot, din cei 30.109 membri înscriși în borderourile electorale, s-au prezentat 25.633 membri, adică 85,13% – a anunțat Claudia Gilia, președintele Comisiei Electorale Județene.

Rezultatele au confirmat alegerea lui Liviu Dragnea cu 97% din voturi.

Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița: Rezultatele obținute astăzi reconfirmă statutul Organizației PSD Dâmbovița ca organizație importantă în cadrul partidului, cu numărul cel mai mare de membri și, cred eu că, după ce vom avea toate rezultatele la nivel național, ne vom menține și în poziția cu cei mai mulți membri prezenți la urne astăzi.

Votul pentru Liviu Dragnea arată că este un lider politic respectat în partid, susținul de cvasitotalitatea membrilor săi. De astăzi, dl Liviu Dragnea are deplină legitimitate în funcția de președinte al celui mai mare partid politic din România.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.