Încă o lovitură politică: Organizația PRO România Dâmbovița a trecut la PSD!

Odată cu transferul unor primari liberali, PSD Dâmbovița se întărește și prin aducerea înapoi a fraților „vitregi”: liderii Organizației PRO România (atât cât a mai rămas din ea) au mers, astăzi, în sediul social-democraților și au anunțat trecerea la PSD. Discuțiile s-au purtat cu președintele Corneliu Ștefan și secretarul executiv Cristian Stan.

Alin Marina, președinte PRO România (până astăzi):

Alături de echipa PRO România Dâmbovița, am decis să ne alăturăm PSD, singurul partid care demonstrează viziune pentru dezvoltarea județului nostru. Este momentul marilor decizii, trăim o perioadă complicată și am înțeles cu toții nevoia de a contribui cu expertiza pe care fiecare dintre noi o avem, la o construcție reală, în folosul fiecărui dâmbovițean.

Îmi anunț cu aceeași ocazie demisia din toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Partidului PRO România și îi aștept pe toți simpatizanții să ni se alăture în acest demers istoric.

Cred cu tărie în social-democrație, nu am abdicat niciodată de la principiile politicii de stânga și îmi asum acest pas având convingerea că, alături de președintele Corneliu Stefan, viitorul ne va confirma faptul că am luat decizia corectă și onorabilă! Să fie într-un ceas bun!

Foștii componenți ai partidului lui Victor Ponta vor candida pe listele PSD și vor susține candidații PSD din localitățile județului.

Dintre cei fotografiați astăzi, surprinde apariția lui Cosmin Bozieru, consilier municipal ales pe listele PRO România, dar care a fost prezent, în ultimii doi ani, mai mult în sediul PNL. Ba a apărut și la o conferință de presă alături de liderii PNL.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Este trist sa vezi ca un partid care promitea sa fie alternativa la PSD, ajunge acum sa se uneasca cu acesta. Cu siguranta, aceasta decizie a fratilor „vitregi” va conduce la inca o divizare in randul alegatorilor PRO Romania. Este de inteles nevoia de a contribui la o dezvoltare reala a judetului, dar nu cred ca asta se poate face alaturi de un partid compromis si cu numeroase scandaluri de coruptie. Traim vremuri tulburi in politica si este important sa ne amintim mereu principiile pe care le aparam. Sa speram ca intr-o zi se vor face alegeri cu adevarat corecte si ca vom putea vota cu constiinta impacata. Multumim domnului Alin Marina pentru munca si implicarea sa in PRO Romania si ii dorim mult succes in continuare!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.