Președintele PSD Dâmbovița, despre inversarea ordinii pe lista PNL la Camera Deputaților, între Cezar Preda și Iulian Vladu!

tutuianu-vladu-preda

PNL Dâmbovița a inversat, pe ultima sută de metri, ordinea pe lista candidaților la Camera Deputaților. Anunțat inițial ca deschizător de listă, Iulian Vladu a fost trecut pe locul 2, la schimbare cu președintele organizației, Cezar Preda.

Mutarea a fost ironizată și comentată de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu:

Dl Vladu era un fel de ospătar al dlui Blaga, când venea pe la Găești. Acum, dacă nu mai este Blaga, n-a mai avut cui să toarne în pahare și a fost trecut pe locul 2. Și vorbesc serios. A doua chestiune pe care  vreau să o spun, în nota cea mai serioasă: eu n-am crezut niciodată că dl Cezar Preda va accepta, președinte de organizație, să fie pe locul 2. A fost doar o încercare de a-i mai aburi pe cei din PNL Dâmbovița. În al treilea rând, eu cred că dlui Cezar Preda îi este frică de faptul că locul 2 nu este eligibil. Și atunci a zis „Dom’le, unul om lua și noi la Camera Deputaților”.

Am înțeles că dl Vladu a protestat cu privire la trecerea pe locul 2, iar dna Alina Gorghiu i-a răspuns ceva la modul: „Dl Vladu, chiar atât de prost stați la Dâmbovița încât nu puteți să luați 2 deputați?” și i-a completat: „Dacă nu place locul 2, s-ar putea să fie mai bun locul 5”. Și cu asta s-a închis discuția.

Declarațiile președintelui PSD Dâmbovița au fost făcute în cadrul emisiunii „Riposta” de la Columna TV. În Dâmbovița, sunt puse la bătaie 7 mandate pentru Camera Deputaților, iar PSD și-a fixat drept obiectiv câștigarea a 5 dintre acestea.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.