Primaria Târgoviște a depus un număr record de proiecte pe Programul Național de Dezvoltare Locală: 62 de investiții – 114,5 milioane lei!

cristian stan - catalin radulescu

Consilierii municipali târgovișteni au aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru 5 proiecte de infrastructură educațională depuse la finanțare la Ministerul Dezvoltării pe Programul Național de Dezvoltare Locală (OUG 28/2013). Sunt ultimele dintr-o listă care a ajuns la 62 de obiective, un număr record, atât din perspectiva investițiilor, cât și a valorii totale de finanțare care ar putea fi atrasă la Târgoviște: 114,5 milioane lei!

Ultimele 5 proiecte, aprobate astăzi, sunt:

  • Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Școlii gimnaziale „Matei Basarab” (Școala nr. 13)
  • Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Grădiniței cu program prelungit nr. 13
  • Eficientizarea energetică prin reabilitarea și consolidarea Liceului tehnologic „Nicolae Mihăescu”
  • Eficientizarea energetică prin reabilitarea și consolidarea Liceului tehnologic „Constantin Brâncoveanu”
  • Eficientizarea energetică prin reabilitarea și consolidarea Grădiniței cu program prelungit nr. 15

Primarul Cristian Stan: Cu aceste proiecte, depunem pe Ordonanța 28 un număr de 62 de proiecte. Este un număr foarte mare, cred că un record în materie. Cu privire la restul de proiecte, care au fost, deja, depuse, am primit răspuns din partea Ministerului Dezvoltării și toate îndeplinesc condițiile legale prevăzute de Ordonanța 28. Urmează, sigur, să intre în analiză și să vedem, în funcție de resursele financiare alocate, câte vor fi finanțate. Eu sper la cât mai multe.

Din cele 62 de obictive, 44 vizează zona de asistență socială, sedii și dotări pentru cabinetele medicale, iar 18, care dețin și valoarea cea mai mare de finanțare, sunt destinate reabilitărilor de străzi și infrastructură școlară.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.