Proiect pentru România, la Târgoviște, în Anul Centenarului: Primul centru pentru recuperarea militarilor întorși din teatrele de operațiuni!

centru militari

Se întâmplă la Târgoviște și se întâmplă în an centenar. Primul și singurul centru din România dedicat tratamentului și refacerii militarilor români, veterani întorși din teatrele de operațiuni va deveni realitate. Primarul municipiului, Cristian Stan, a avut, deja, întâlniri pregătitoare cu reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, iar astăzi, în cadrul emisiunii „Întrebări și răspunderi” de la TVR 1, subiectul a fost din nou dezbătut.

Cristian Stan: Am discutat despre construirea, pe locația fostului spital de la Mănăstirea Dealu, a singurului centru de recuperare medicală din România a militarilor români și militarilor veterani, participanți în teatrele de operațiuni militare, fiind și singurul astfel de centru din Europa de Est.

Potrivit edilului, municipalitatea va pune la dispoziție locația, iar Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități va asigura finanțarea construirii centrului. Investiția va duce, în momentul finalizării, la producerea a aproximativ 1.000 de locuri de muncă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.