Proiect european: Sală de sport inaugurată la Liceul Nicolae Ciorănescu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Echipa Primăriei municipiului Târgoviște a inaugurat astăzi cel mai nou obiectiv de infrastructură școlară dezvoltat în municipiu – sala de sport a Grupului Școlar „Nicolae Ciorănescu”. Investiția, în cuantum de 7,4 milioane lei, face parte dintr-un proiect amplu, derulat prin Programul Operațional Regional, care a mai inclus: reabilitarea și modernizarea clădirii liceului pe o suprafață de peste 4.400 mp și reabilitarea a 3 terenuri de sport. Valoarea totală a întregului proiect se ridică la 15 milioane lei.

Au fost prezenți la tăierea panglicii inaugurale primarul Gabriel Boriga, viceprimarii Eugen Pătrașcu și Ciprian Prisăcaru, administratorul public – Gabriel Cioacă, managerul de proiect – Dana Popa, cadre didactice ale Grupului Școlar.

Gabriel Boriga: Ne aflăm astăzi în fața unei noi realizări pe care echipa Executivului Primăriei municipiului Târgoviște o inaugurează. Suntem în cea mai nouă și mai modernă sală de sport școlară din municipiul Târgoviște (…), o sală de sport care va fi de real interes atât pentru elevii Grupului Școlar „Nicolae Ciorănescu”, cât și pentru alți copii, tineri, iubitori de sport din municipiul Târgoviște. (…) Am promis că vom moderniza infrastrcutura educațională a municipiului Târgoviște și ne ținem de cuvânt. Este al 10-lea obiectiv din 10 pe care le-am promis în 2009 și pe care le încheiem cu succes. Sperăm ca în exercițiul financiar european 2014 – 2020 să prindem încă cel puțin 10 școli și licee din municipiul Târgoviște, pentru a le aduce la același standard.

Onoare muncii!

boriga - sala de sport 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.