Valentin Calcan, despre schimbarea de la Primăria Târgoviște: Cristi Stan a coborât din tribună și s-a dus pe gazon!

calcan

Schimbarea de garnitură în executivul Primăriei Târgoviște, petrecută acum 2 săptămâni, este văzută ca o necesitate de senatorul PSD Valentin Calcan. El subliniază provocarea cu 2 tăișuri pe care o are de trecut noul primar interimar, Cristian Stan, și vorbește despre slăbiciunile din conducerea Primăriei care au impus această schimbare. Carevasăzică:

Cristi Stan are o misiune grea și eu nu-l invidiez sub nicio formă. Pe de altă parte, trebuia făcut ceva, pentru că se simțea o lipsă de fermitate în conducerea Primăriei. (…) Eu îl admir că a făcut lucrul ăsta, îl admir și îi urez succes, în mod special nu pentru el, ci pentru toți târgoviștenii. Este timpul ca Târgoviștea să redevină ce-a fost. A trecut prea mult prea mult timp de când multe proiecte, din păcate, stagnează. Și le vedem cu toții, și gropi, și centura nefăcută… S-a văzut că este o lipsă de asumare a unei răspunderi ferme. Nu poți, din punctul meu de vedere, să fii primar într-un oraș atât de important cum este Târgoviște fără să te și bazezi pe o echipă foarte bună de consilieri care să sprijine aceste proiecte. Ori eu cred că asta s-a întâmplat, cred că întotdeauna au fost prea multe discuții în contradictoriu și, din păcate, foarte puțin suport politic pentru cel care-și asumase răspunderea.

Politic, pentru el ar fi un eșec mare (n.a. – dacă nu reușește în acest demers). Eu sper să reușească, îi țin pumnii. Sper să-l ajutăm cu toții și sper să-l ajute inclusiv cei care sunt în opoziție astăzi pentru interesul public. Dacă vrem, într-adevăr, să avem și noi parcări subterane, dacă vrem să avem o centură a Târgoviștei, dacă vrem să avem odată bazinul ăla olimpic care, din păcate, se ridică destul de dificil. Ăsta este interesul.

Cinic vorbind, am observat că în România cel mai ușor câștigi alegerile din Opoziție. Cel mai ușor este să stai în tribună, să spargi semințe, să dai cu pietre în jucător și să spui „Ce fraier e ăla, ce-a greșit ăla, ia uite-l p-ăla ce face, ia uite nu știu ce…”. Nu, ia vino tu în teren și hai să vedem ce poți să faci tu. (…) Eu cred că ceea e a făcut Cristi Stan este foarte bine. Adică a coborât din tribună și s-a dus pe gazon. Să-l vadă acum oamenii, este bun sau nu este bun. Eu cred că este un om bun. (Față în față, Columna TV)

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.