Adrian Țuțuianu, ANUNȚ despre cel mai important proiect al județului: Astăzi au fost depuse caietele de sarcini pentru DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia (fișă proiect)

După mai mulți ani de eforturi, după schimbarea multor guverne, premieri, miniștri ai Transporturilor, unul dintre proiectele de căpătâi ale județului Dâmbovița intră într-o linie dreaptă de unde nu mai poate fi întors. E vorba de drumul național DN 71, anume extinderea la 4 benzi Bâldana – Târgoviște și modernizare Târgoviște – Sinaia.

Astăzi, senatorul Adrian Țuțuianu, unul dintre cei mai „încăpățânați” lideri politici care au insistat pentru acest proiect, a făcut anunțul depunerii la ANAP, pentru verificare, a caietelor de sarcini aferente investiției DN 71 (proiectare + execuție): Am plecat azi de la CNAIR doar în momentul în care am văzut că au plecat în plic, la ANAP, cele 2 caiete de sarcini pentru DN 71.

Senatorul a oferit și câteva date din fișa de proiect, uriaș ca valoare a investiției: 2.136.328 mii lei (!!!). Vor fi două tronsoane pentru modernizarea a peste 100 km de drum național: lărgire la 4 benzi (Bâldana – Târgoviște) pe o lungime de 44,2 km și reabilitarea drumului pe 2 benzi (Târgoviște – Sinaia) pe o lungime de 57,4 km. 

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.