Adrian Țuțuianu, comentariu dur după eșecul lamentabil al moțiunii: PSD și-a dat palme singur și a devenit brelocul lui Iohannis

Senatorul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, are un comentariu extrem de dur după eșecul moțiunii de cenzură de astăzi, moțiune care nici n-a mai apucat să fie dezbătută și votată în lipsa cvorumului. Țuțuianu îi pune la zid pe cei din conducerea Partidului Social Democrat și aruncă săgeți către PSD Dâmbovița:

Câteva lucruri despre ce s-a întâmplat astăzi:

📌 TOȚI parlamentarii PRO România am fost prezenți în plen. Niciun absent, nicio scuză penibilă, niciun motiv inventat.

📌 PSD sau, ca să fiu exact, conducerea actuală a PSD a jucat jenant acest moment. Spuneți-i cum vrei: #blat, aroganță, minciună. Dar nimeni nu și-a păcălit membrii de partid așa cum a făcut-o acum dl Ciolacu (sau cei din jurul său). Înainte de Congres, se lăudau cu 10 guri că au peste 250 de voturi! Astăzi, au eșuat lamentabil. LA-MEN-TA-BIL. Și, #ghinion, n-au nici pe cine da vina.

📌 PSD și-a dat palme singur astăzi și a devenit, în mod deplin, partidul breloc al președintelui Iohannis. Au votat Guvernul Orban, au votat starea de urgență, prelungirea stării de urgență, starea de alertă, prelungirea stării de alertă. PSD e #complice la dezastrul uriaș prin care trece și va trece România. #Stânga Românească nu poate fi reprezentată de acești oameni.

📌 Sunt mândru de #ProRomânia. Am stat în picioare în toate aceste luni și am rămas consecvenți până la capăt. Poate oamenii de Stânga vor vedea cine a rezistat și cine a cedat, cine a făcut Opoziție cu adevărat și cine s-a prefăcut.

👉P.S: Îi aștept pe cei din PSD Dâmbovița să iasă în față dâmbovițenilor și să le explice de ce nu le vor crește pensiile cu 40%, de ce nu se dublează alocațiile. Până acum, dădeau vina pe Guvernul PNL. De azi încolo, cum vor mai scoate ochii în lume de rușine?

👉P.S.2: Erau unii din PSD care tot dădeau ca sigură absența noastră la moțiune acum vreo 2 săptămâni. Vorbeau fără rușine despre mine, despre Victor Ponta. Să aștept scuze sau să mă resemnez cu nesimțirea lor?!

#27Septembrie

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.