Senatorul Adrian Țuțuianu, despre atacurile în serie ale lui Iohannis la PSD: Într-un fel, primește ce merită pentru duplicitate

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, crede că asaltul pe care președintele Iohannis l-a pornit împotriva Partidului Social Democrat în ultima perioadă trebuie reproșat, în primul rând, chiar Partidului Social Democrat. Acțiunile duplicitare, discrepanța între declarații și fapte costă acum PSD. În același timp, Klaus Iohannis apelează la diversiuni pentru a nu discuta subiectele reale care afectează România în momentul de față.

Adrian Țuțuianu:

Este o temă pentru Partidul Social Democrat. Singuri își construiesc situația asta în care se află. Au sprijinit toate demersurile (președintelui Iohannis – n.r.). PSD a votat Guvernul Orban, PSD a votat prelungirea stării de urgență și tot PSD este obiectul de bătaie al președintelui aproape în fiecare zi. 

Trebuie să observați și faptul că președintele caută subiecte care sunt colaterale agendei zilei. Nu discută despre economie și despre sănătatea populației, ci discută despre cum fură pesediștii cu ungurii Ardealul, despre cum pesediștii cu ungurii instituie limba maghiară ca limbă oficială. Iată că acum și-a găsit un nou subiect: pesediștii sunt vinovați că CCR a dat o decizie în cazul Kovesi.

PSD primește ce merită, într-un fel, pentru că această stare de duplicitate față de președintele Iohannis și față de PNL este anormală pentru un partid serios de opoziție.

În ce ne privește pe noi, cred că am încercat să ne construim o identitate proprie. Foarte mulți spuneau că PRO ROMÂNIA este PSD-ul mai mic. Iată că avem poziții diferite față de PSD: nu am votat Guvernul Orban, nu am votat prelungirea stării de urgență și, personal, mă voi opune în Parlament oricăror restrângeri de drepturi cu care ar veni Guvernul în situația stării de alertă. De asemenea, ne-am identificat ca principali promotori ai ideii de reluare a activității economice.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.