Adrian Țuțuianu critică: Nu mi se pare corect să faci pe Moș Crăciun cu prime la sute de salariați! (declarații complete)

tutuianu-oprea

În contextul anunțatului Comitet Executiv Județean din luna ianuarie, când se va alege și cel de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean, președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a subliniat încă o dată că ședința va fi și prilej de analiză a activității actualei echipe de conducere de la CJD.

Nemulțumirilor exprimate în trecut senatorul a adăugat încă una, astăzi:

N-aș fi vrut să închid anul cu nemulțumiri, dar nu mi se pare corect, de exemplu, să faci pe Moș Crăciun – Consiliul Județean și subordonate – cu prime la sute de salariați, date pe criterii pe care eu nu le-am putut bine comensura, de la 200 lei până la 1.500 lei, și să nu aloci acești bani, de exemplu, într-un fond de rezervă, cum am făcut și altă dată, și să sprijini primăriile din județ, unele care nu și-au plătit salariile de 2 luni, 3 luni sau 6 luni de zile, cum este cazul comunei Conțești. Și, atenție, eu nu vorbesc de cei care au sărit calul și au făcut prostii; vorbesc de Conțești, spre exemplu, care a avut un credit luat ca să-și poată cofinanța un proiect european. Deci, mi se pare corect să vii să sprijini aceste lucruri și nu să faci pe Moș Crăciun cu banii statului. Este o părere a mea, pe care am s-o exprim în Comitetul Executiv și vom decide; că, dacă suntem 215 inși, probabil că suntem mult mai înțelepți decât pot fi eu, unul singur.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.