Alexandru Oprea, primele declarații după demisia din funcția de președinte CJ Dâmbovița!

alexandru oprea

Alexandru Oprea și-a dat demisia, în această seară, din funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, după retragerea sprijinului politic de către Partidul Social Democrat, punând capăt unei situații extrem de tensionate. Demisia lui Oprea și, mai ales faptul că acesta rămâne membru al partidului și consilier județean, face ca PSD să iasă cu cea mai elegantă soluție posibilă din acest caz.

După ședințele BPJ și CExJ de la sediul partidului, a avut loc o conferință de presă la care a participat și Alexandru Oprea. Primele declarații după demisie:

Cred că un om are momente în viață în care trebuie să aleagă și în care trebuie să decidă ce are de făcut. Dincolo de aceste lucruri, eu afirm răspicat: nu are de ce să-mi fie rușine de modul în care mi-am îdeplinit mandatul la conducerea CJ Dâmbovița, spun că am făcut foarte multe lucruri bune, am încercat să dezvolt proiectele existente, să aducem proiecte noi și cred cu tărie că acest județ merită o șansă.

Le mulțumesc colegilor cu care am lucrat, le mulțumesc colegilor care au fost mandatați de către Partidul Social Democrat să ocupe fucțiile de responsabilitate imensă care există la Consiliul Județean și, mai ales, le urez multă putere de muncă, pentru că activitatea la Consiliul Județean începe dimineața la 8 și se termină undeva în noapte.

În ziua de astăzi, cred că fiecare dintre noi trebuie să credem în niște principii. În ceea ce mă privește, o viață întreagă am crezut, cred și încă o să cred în niște principii. Și mai cred în ceva, în 2 lucruri foarte desuete în ziua de astăzi și din ce în ce mai greu de găsit: cred în onoare și în demnitate.

Petru orice există un nou început și, cu siguranță, pentru mine există viață și după. Am luat-o de mai multe ori de la capăt.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Rar gasesti oameni cu o astfel de atitudine…..rarisimi, din ce in ce mai rarisimi….Asta denota ca omul are VALOARE.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.