Președintele CJ Dâmbovița, mesaj către PSD: Să nu creadă cineva că Alexandru Oprea poate fi dat la o parte și-l lăsăm pe post de fanion!

Apropierea alegerilor locale agită și mai mult viața politică dâmbovițeană, care, oricum, numai liniștită nu era. PSD ține capul de afiș, atât prin lupta cu adversarii, cât și prin cea din interiorul formațiunii. Subiectul de căpătâi: candidatul pentru președinția Consiliului Județean, funcție pe care o ocupă astăzi Alexandru Oprea și pe care ar vrea să o ocupe din toamnă deputatul Corneliu Ștefan, șeful PSD Dâmbovița.

Recent, PSD a dat un comunicat de presă, ca răspuns la declarațiile senatorului PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu. În chiar prima frază a comunicatului, se spune așa: În PSD Dâmbovița, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean nu a fost desemnat ținând cont de orgolii personale, ci în urma votului liderilor tuturor organizațiilor social-democrate din județ și al primarilor PSD. 

Întrebare de bun-simț: când a fost desemnat candidatul PSD și cum se numește el?

Pe subiect, a vorbit și actualul președinte al Consiliului, Alexandru Oprea, care spune că nu s-a stabilit numele candidatului, ci doar că acesta va fi din interiorul PSD. Și mai spune ceva Oprea, legat de orice eventuală intenție de a-l lăsa pe margine:

A fost, acum ceva timp, o ședință a Biroului Permanent Județean în care s-a stabilit, în unanimitate de voturi, cei care am fost acolo, că Partidul Social Democrat va da candidatul pentru președinția Consiliului Județean. Sigur, urmează să avem un Congres al PSD, urmează să fie stabiliți și validați candidații pentru aceste foruri. Conform statutului, candidatul urmează să fie propus de către Comitetul Executiv Județean, validat de către Comitetul Executiv Național. Deci, sunt niște etape pe care trebuie să le parcurgem și, în funcție de asta, o să vedem care este rolul lui Alexandru Oprea în această construcție politică.

Eu nu mă cramponez de funcția de președinte al Consiliului Județean (…), dar, în același timp, să nu creadă cineva că Alexandru Oprea poate fi dat la o parte așa și-l lăsăm pe post de fanion. Că nu se poate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.