Alegeri în PNL Dâmbovița: Virgil Guran, despre colegii care „țin discursuri de moare lumea”, dar pierd mereu alegerile / obiectiv 2024

Liberalii dâmbovițeni își aleg, astăzi, conducerea județeană în cadrul Comitetului Județean de Coordonare desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

Pentru funcția de președinte candidează de unul singur senatorul Virgil Guran, cel care a condus și până acum organizația, începând cu anul 2018. În discursul său de început, Guran, cunoscut pentru franchețea cu care vorbește despre atuurile și vulnerabilitățile din propriul partid, a subliniat că-și dorește, în noua echipă de conducere a PNL Dâmbovița, oameni care pot să aducă un plus electoral partidului și mai puțini „vorbitori” de profesie, dar corijenți la examenele electorale:

Eu sper să avem o echipă lucrativă, o echipă bună, cu oameni care chiar să facă ceva. (…) Nu vreau să vă dau indicații, știu că au venit bilețele, cred că aveți, deja, 3-4 seturi. Mi-aș dori să avem o echipă care nu lucrează doar din vorbe. Am avut câțiva oameni în conducere care știau să vorbească, să se prezinte, dar când îi puneai cu organizarea, adică să găsească un candidat foarte bun, să strângă o echipă, să vină cu un plus pentru partid era mai greu. În schimb, țineau niște discursuri de moare lumea. Eram toți pe spate: „ce frumos vorbește”, „ce bine cunoaște istoria liberalismului”. Și, dup-aia, când trăgeam linie, ne băteau pesediștii de nu ne vedeam. Dar noi îi dădeam înainte cu cafenelele liberale.

Hai să ne uităm și să votăm oameni care se implică. (…) Să alegem pe cei mai buni, pentru că doar așa vom putea să ajungem la rezultate extraordinare. Obiectivul este clar: să câștigăm județul în 2024. (…) Nu plec până nu batem PSD aici odată pentru totdeauna.

PNL Dâmbovița îl susține, în cvasitotalitate, pe Ludovic Orban pentru șefia PNL, în lupta cu Florin Cîțu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.