AȘA CEVA? Volintiru în PSD??? Adrian Țuțuianu: Scrijelește cu unghiuțele pe la ușile sediului central!

volintiru-tutuianu

După ce i-a fost confirmată informația privind trecerea deputatului Pârgaru de la PNL la PLR-ul lui Tăriceanu, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, aruncă încă două vorbe pe piață, dintre care care una absolut fermecătoare. Zice-se, mai întâi, că și celălalt deputat PNL Dâmbovița, Vasile Horga, își caută o soluție de menținere în arcul de putere, îndreptându-și intențiile către același Partid Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu. A doua știre, însă, rupe norii: președintele interimar PNL Dâmbovița, celebrul, deja, Mihail Volintiru, curtează cu insistență intrările Partidului Social Democrat pe la București. Ori dacă nici asta nu face politica veselă de-a dreptul, nimic nu mai reușește.

Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița:

Pot să constat astăzi că ceea ce v-am spus eu în urmă cu 3 săptămâni, că domnul Pârgaru va merge la Partidul Liberal Reformator, a fost corect și nu eu am bătut câmpii, ci cei care au spus altceva. Vă mai dau astăzi două vești și le putem verifica în următoarea perioadă: domnul Horga bate pe la ușa PLR, iar domnul Volintiru caută, am înțeles, să se alieze cu comuniștii de la Partidul Social Democrat. Adică, dacă ar putea și dânsul să intre în PSD… Ca să citez un clasic în viață, scrijelește cu unghiuțele pe la ușile sediului central.

Când vine vorba de locul în care Volintiru ar putea să activeze întru valorile social-democrației românești, liderul PSD răspunde sec că e imposibilă o înscriere în PSD Dâmbovița, ridicând, însă, din umeri a indiferență cu privire la alte opțiuni:

Dacă se duce pe la București, nu mă deranjează, nu mă interesează. Important e să câștigăm președinția. Volintiru este doar un băiat lipsit de caracter, altceva ce pot să spun?!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.