Țuțuianu, despre vizita lui Volintiru la sediul central al PSD: Face bani după regula lui Vespasian!

tutuianu-volintiru

În urmă cu câteva zile, președintele PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, a fost surprins în sediul central al PSD din Capitală. S-a speculat generos pe marginea subiectului. Adăugăm astăzi și reacția președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, unul din „amicii” declarați ai lui Volintiru, cu privire la vizita în Kiseleff:

Are o explicație foarte simplă. Domnul Volintiru face bani după regula lui Vespasian. Vespasian, s-ar putea să nu știe domnul Volintiru cine e, este un împărat roman care a pus o taxă pe wc-urile publice. Deci, banii nu au miros. Iar dacă vă uitați pe afișele noastre, pe undeva scrie AMMA PRINT (n.a. – tipografia lui Volintiru). A lucrat pentru Partidul Social Democrat și-n 2009, la campania domnului Geoană, a lucrat și-n 2012. În rest, se mai insinuează el la câte o întâlnire, cum a fost cea de la Nucet, se mai repede să-l ia în brațe pe Primul Ministru într-un mod care-i nepoliticos și a mai venit și la masă, unde nu era invitat. Dar ăsta-i omul, nu pot eu să-i schimb felul de a se comporta.

Deci, de-asta a fost prezent, ca să știți: s-a dus să-și ducă factura pentru a primi bani. Aici nu mai suntem comuniști, că am înțeles că folosește expresia asta, a preluat-o de la Florin Popescu, „comuniștii de la PSD”. Când îi dăm bani nu mai suntem comuniști, suntem capitaliști. Întâmplător eram și eu pe-acolo. Sigur că n-am ținut să mă întâlnesc cu domnul Volintiru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. mitu mia says:

    Acum s-a inscris la cursurile lui volintiru si primarul caraveteanu. Vrea sa-l invete volintiru cum sa faca afaceri cu psd-ul. Succes!!!!!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.