Constantin Ana: Protestul unui primar PSD!

constantin ana

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, reacționează astăzi printr-o postare-manifest în care exprimă gânduri, frustări și aprecieri față de evenimentele din ultima săptămână. El povestește cum a văzut protestele, cum a fost înjurat și blestemat și, mai ales, cum a simțit diferența între agitația (alunecată în isterie) din mediul online și problemele reale pe care trebuie să le administreze în activitatea de zi cu zi la primărie.

Postarea integrală o puteți parcurge AICI!

Un fragment din concluziile edilului:

Țara, doamnelor și domnilor, se mișcă! A repornit și trăiește! Și cred că asta deranjează. Și atunci, am simțit nevoia să intervin. Un oraș, o comunitate are nevoie de atitudine. Dar și mai mult are nevoie de SOLUȚII! Iar noi, primarii, avem soluții doar lucrând în echipă.

Acest guvern poate că a greșit, colegii mei poate că au greșit. dar ei sunt cei care mă ajută să pornesc orașul. Și ca mine sunt mulți alți primari în situații similare. Au defectele lor, dar, spre deosebire de guvernul anterior, poleit și bine ambalat, ei chiar muncesc. Și, invevitabil, mai și greșesc.

Așa că aici ne despărțim ca atitudine și mentalitate. Îmi pare rău că a trebuit să țin acest monolog, dar foarte mulți dintre cei care m-au înjurat de mai bine de o săptămână nu mai acceptă dialogul. Mi-a fost sugerat să fac un pas în lateral, să mă abțin de la comentarii, dar nu pot. Să nu începeți cu amenințările!

Nu am venit la primărie în căutarea unui loc de muncă și să nu credeți că peste 3 ani și jumătate o să cerșesc votul cuiva! Acum 8 luni, populația (chiar și o mare parte dintre cei care protestează) mi-a dat, ne-a dat o șansă, pe care eu o să încerc să o valorific, implicându-mă cu toată ființa mea în dezvoltarea comunității. Dar asta nu înseamnă că sunt masochist! Venirea unui Guvern Cioloș 2, la fel de amorțit ca primul, prezent mai mult la televizor decât în viața oamenilor, mă face să mă gândesc la retragere. Eu nu am venit să mimez munca! Așadar, pentru performanță ai nevoie de sprijin.

P.S: Acum avem și buget. Moțiunea a fost respinsă. Haideți la muncă!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.