Dâmbovița / COVID-19: Primarul orașului Pucioasa, replică dură către managerul Spitalului Județean

Totul a plecat de aici, de la aceste declarații ale managerului Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, care a acuzat „gargara politică a unor primari” în contextul în care se vorbea despre spitalele-suport pentru pacienții COVID-19. Unul singur dintre edili putea să fie țintă – Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, oraș al cărui spital a fost desemnat entitate-suport pentru pacienții COVID (în ciuda argumentelor și protestelor autorităților locale).

Declarațiilor managerului SJUT le răspunde Constantin Ana printr-o postare dură, pe care o redăm în integralitate:

Cu maxima dezamagire am aflat astazi faptul ca modul in care imi apar comunitatea seamana pentru unii cu o „gargara politica”!

Stiu ca e greu de inteles, dar pentru cei din afara orasului felul in care ma implic, felul in care relationez cu locuitorii orasului nostru seamana a campanie electorala permanenta!

Spre surprinderea mea un domn pe care l-am respectat pana astazi si aici ma refer la Managerul Spitalului Judetean, a tinut mortis sa participe la conferinta de presa organizata de Consiliul Judetean Dambovita, desi in acelasi timp se desfasura o videoconferinta cu Ministrul sanatatii unde se discutau ultimele masuri in lupta cu Covid 19, si sa ne lumineze cu ideile sale pornite de fapt din lasitatea celui ce nu vrea sa isi asume batalia vietii!!!

Odihnit fiind dupa doua saptamani de concediu luate in plina criza mondiala provocata de Coronavirus si fericit fiind ca actualul presedinte al Consiliului Judetean ii da voie sa emita opinii, domnul doctor, ce imi este nu demult si coleg de partid, a intrat in conferinta pentru a ne da lectii tuturor celor de la Pucioasa si mai grav, pentru a-si jigni colegii, intr-un mod ce ii dezvaluie adevaratul caracter.

Eu insa ii acord circumstante! Desi spitalul judetean este singurul spital in care s-au investit zeci, poate sute de milioane de lei in ultimii 10 ani, domnul doctor a incercat sa convinga conducerea judetului ca batalia aceasta nu este a lor! Iar frustrarea este atat de mare incat acum dam ordine altor spitale, independente din punct de vedere managerial (aici e boala veche!).

Cand o sa terminam aceasta perioada dificila o sa am grija sa ii cer, in calitatea mea de cetatean al judetului Dambovita, un raport complet de activitate!

Pana atunci insa, revenim la Pucioasa! Si ne concentram pe spitalul nostru, al orasului (nu al judetului!)

In ciuda tuturor supozitiilor noi suntem constienti gravitatea situatiei si desi nu suntem inca pregatiti din punct de vedere al infrastructurii medicale, facem toate demersurile pentru a pune in aplicare Ordinul de Ministru aparut astazi!

Spre deosebire de colegul lor de la Targoviste eu am incredere in conducerea spitalului Orasenesc, si in personalul medical de aici si ii sprijin cu tot ceea ce imi sta in putinta!!!

Dar despre asta, vom discuta zilele viitoare!!!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.