Pucioasa: 3 investiții esențiale asumate pentru acest an!

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a vorbit astăzi despre prioritățile anului 2019 în contextul dificultăților de buget. Edilul își asumă cu orice preț demararea și realizarea a 3 obiective, începând cu luna mai:

1. Problema alimentării cu apă potabilă, prin soluția convenită încă de acum 3 ani:alimentarea din conductele unei societăți comerciale private din zona Fieni, MHC Water Power, prin realizarea unei aducțiuni de aproximativ 3 kmpână la Stația de tratare de la Pucioasa. Această apă, care provine din zona montană (acumulările Dobrești și Gâlma), este net superioară calitativ apei din baraj.

Așteptăm de 3 ani de zile să revolvăm problema apei potabile. Suntem pregătiți acum pentru această investiție pe care o facem cu cofinanțare de la Consiliul Județean. Imediat după ce vom aproba bugetul o să înaintăm toată documentația, o să finalizăm caietul de sarcini și o să pornim licitația, respectiv termenul de 30 de zile pe care trebuie să-l acordăm celor 58 de proprietari ce vor fi expropriați pentru culoarul conductei.

2. Amenajare peisagistică în zona centrală a orașului

Vom începe reabilitarea și modernizarea trotuarelor și transformarea întregii zone, care, acum, e tristă, gri, într-o zonă atractivă pentru turiștii noștri.

3. Reînființarea Stației de Ambulanță Pucioasa

E o dorință a noastră de peste 10 ani de zile, de când serviciul de ambulanță a plecat din oraș. E cazul să se întoarcă, să fie promt și aproape de cetățeni.

Altfel, eforturile administrației se vor concetra în continuare pe implementarea proiectelor europene, domeniu în care Pucioasa excelează, până în prezent, ca număr de investiții depuse la finanțare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.