Cosmin Bozieru, mesaj pentru „candidatul UNPL”: Pe noi nu ne păcălești, noi știm cine ești…

cosmin bozieru (2)

Fostul viceprimar al municipiului Târgoviște, Cosmin Bozieru, iese la atac și se îndreaptă împotriva lui Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL pentru primărie. Prisăcaru a apărut zilele trecute în conferință de presă și a criticat introducerea pe ordinea ședinței Consiliului Local a unui proiect de modificare a statului de funcții din aparatul de specialitate al primarului. Prisăcaru a declarat că transformarea unei funcții din Cabinetul Primarului de la consilier (studii superioare) la referent (studii medii) este făcută pentru Cosmin Bozieru.

De unde și reacția acestuia:

Observ în ultima vreme, din partea candidatului UNPL, o preocupare deosebită în a căuta cu orice preț scandalul, sperând ca, în acest mod, să mai adune câteva procente electorale. L-am auzit mai nou vorbind de profesionalism și eficiență în executivul primăriei; o spune senin, bazându-se, probabil, pe faptul că târgoviștenii au uitat de eficiența de care a dat dovadă dumnealui atunci când s-a aflat în fruntea executivului primăriei.

Sondajele, însă, îl contrazic. Faptul că este la o distanță atât de mare de Cristi Stan se datorează în mare măsură și prestației sale ca și primar interimar. S-a dovedit încă o dată că o diplomă legată la gât (obținută numai prietenii știu cum) nu este garanția eficienței în administrație.

Sigur, pot înțelege disperarea mai marilor UNPL care îl sfătuiesc să caute scandalul politic, însă aș vrea să le amintesc o vorbă măcelărească: „Nu poți îngrășa porcul în ajun”. Cu speranța că va reveni la aceeași comportare umilă care l-a consacrat, i-aș mai spune ceva: Pe noi nu ne păcălești, noi știm cine ești…

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. „noi” fiind cine? Famiglia?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.