Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște: Ne apărăm votul! PSD a câștigat alegerile și nimeni nu poate schimba acest lucru!

miting psd grindeanu (18)

PSD Dâmbovița a organizat astăzi, la Târgoviște, o manifestație de amploare pentru susținerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu și a programului politic de guvernare. În ciuda vremii mohorâte, peste 10.000 de oameni au umplut până la refuz zona din fața Primăriei Târgoviște (Piața Revoluției și străzile adiacente) și au manifestat pentru susținerea Executivului. (Vezi galerie foto de la miting)

Printre cei care le-au vorbit manifestanților s-a aflat și primarul municipiului, președinte PSD Târgoviște – Cristian Stan:

Dragi prieteni, motivul pentru care suntem astăzi aici este unul cât se poate de simplu și de puternic: vrem să ne apărăm votul! Sunt unii care, iată, la aproape 3 decenii de la revoluție, încă mai cred că România poate fi condusă prin manipulări, prin intimidări sau prin provocări de stradă. Acestora le spunem clar și răspicat de la Târgoviște: votul este esența democrației, votul este seva și fundamentul statului de drept, iar Partidul Social Democrat a câștigat alegerile din 11 decembrie și nimeni nu poate schimba acest lucru. Am muncit cu toții în campania electorală, am întâlnit mii de oameni, am strâns mii de mâini, am pus la punct un program de guvernare, iar angajamentele din campania electorală sunt acum certitudini.

Faptul că suntem astăzi aici, într-un număr atât de important, dovedește că suntem puternici, că nu putem fi manipulați, că nu putem fi intimidați. Prezența noastră aici nu este o reacție mecanică nu este o reacție mecanică la manifestațiile de la începutul lunii; noi suntem aici pentru a apăra valorile fundamentale ale oricărei societăți civilizate, votul, democrația și statul de drept. Vă mulțumesc și sunt mândru că fac parte dintr-o echipă atât de puternică!

După adunarea din Piața Revoluției, manifestanții au organizat un marș pe traseul Bulevardul Libertății – strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Independenței – Bulevardul I.C.Brătianu – Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Libertății – sediul PSD Dâmbovița. (vezi galerie foto de la marșul de susținere)

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. bine primare, acu c-ai scăpat de mitingeala asta te ocupi și tu mai cu sîrg de centura orașului, sau greaua moștenire nu te lasă?
    „fetițele” au devenit nerăbdătoare… 😉

  2. Lasa-ma doamna ! Mare mediatoare ,facuta la apelul de seara la Valahia

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.